HANDELSBETINGELSER

1. Generelt

Disse handelsbetingelser gælder for handler, som indgås med Madrasgiganten.dk. Du skal være fyldt 18 år samt være myndig for at handle med os – er du under 18 år eller ikke myndig, skal du have samtykke fra forældre eller værge.

 

2. Købsaftale

Din købsaftale gemmes af Madrasgiganten.dk til afvikling af købet. Salget af forretningens varer følger kun i normale mængder til eget forbrug. Vi handler kun med privatpersoner med mindre andet er aftalt. Madrasgiganten.dk forbeholder sig ret til at nægte at tage imod bestillinger.

 

3. Oplysning om fortrydelsesret

ved Madrasgiganten.dk følger Lov om Forbrugeraftaler.

Du kan uden angivelse af nogen grund fortryde dit køb inden for 14 dage efter modtagelse af varen.  

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail eller ved at benytte fortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                                                                                                       

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Bemærk: Retten til fortrydelse bortfalder, hvis varen er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for store madrasser.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 400,00.

Varer der er beskadigede ved levering bør ikke modtages ved levering. Alternativt skal der tages skriftligt forbehold overfor fragtfører ved kvittering for modtagelse. Kontakt herefter Madrasgiganten.dk og aftal videre forløb.

Returadresse:

Madrasgiganten.dk
Nordborgvej 69
6430 Nordborg

Vi modtager ikke varer, der er sendt retur pr. efterkrav.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

  

4. Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret, når du handler på Madrasgiganten.dk. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og efter aftale med Madrasgiganten.dk.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget. Manglen må dermed ikke være opstået som følge af fejlagtig anvendelse af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis reklamationen er berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger (den mindst bekostelige standardlevering).

Når du returnerer varen, skal du, så detaljeret som muligt, beskrive problemet pr. mail til Madrasgiganten.dk.

Bemærk! Vi modtager ikke returvarer, som er sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Du skal kunne fremsende kvittering for afsendelse, så vi kan refundere dine fragtomkostninger.

Beskadigede varer tages retur uden omkostninger for kunden. Henvendelse skal ske til Madrasgiganten.dk før returnering.

 

5. Priser og leveringsgebyrer

Levering til Danmark:

Priserne på bestillingstidspunktet er de gældende, og der kan ikke gøres krav ved ændringer i pris. Alle priser er inklusive moms og inklusiv fragt.

Når du handler hos Madrasgiganten.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende en mail til os, hvorefter vi fremsender en kopi. Ved en bestilling på Madrasgiganten.dk opkræves der ikke et leveringsgebyr, alle ordre leveres fragtfrit med mulighed for gratis weekendlevering.

Madrasgiganten.dk sender størstedelen af vores varer med GLS.

Pakker der er afsendt med GLS leveres direkte til døren.

Levering til Sverige:

Priserne på bestillingstidspunktet er de gældende, og der kan ikke gøres krav ved ændringer i pris. Alle priser er inklusive moms og inklusiv fragt.

Når du køber hos Madrasgiganten.dk indgås aftalen på dansk. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende en mail til os, hvorefter vi fremsender en kopi. Ved en bestilling på Moderno.dk opkræves der ikke et leveringsgebyr, alle ordre leveres fragtfrit.

Levering til Norge:

Som privat kunde fra Norge betaler du IKKE moms når du handler hos Madrasgiganten.dk. Momsen fratrækkes automatisk under bestillingen. Du skal selv afregne den norske moms med de norske myndigheder efter gældende regler.
Fortoldningsgebyr: Madrasgiganten.dk betaler fortoldnings dokumentgebyret til DHL, kunden har dermed ikke nogen fortoldningsgebyrer at betale ved modtagelsen af den købte vare.

Der opkræves et leveringsgebyr på 350,- DKK leveringsgebyret bliver automatisk lagt oven i købsprisen når du har lagt din vare i kurven.

6. Leverings tider:

Leveringspriser til andre EU lande: Kontakt os, hvis du ønsker at handle fra andre lande end Danmark og Sverige.

leveringstiden på madrasser er typisk 4-9 hverdage fra modtagelse af bestillingen.


Hvis en varer er i restordre eller udgået, og derfor ikke kan leveres, refunderes det fulde beløb. 

7. Betaling

Betaling for varer på Madrasgiganten.dk, kan foregå ved betaling med kreditkort eller hvis du har en Paypal konto har du også mulighed for at betale via PayPal.

Betaling sikkert med dit kreditkort eller gennem PayPal og betalingskort

Betaling med Paypal: PayPal trækker automatisk betalingen fra din PayPal-konto eller dit betalingskort, når du bestiller. Det betyder, at dit beløb bliver trukket selvom ordren endnu ikke er afsendt. Når du accepterer handelsbetingelserne, accepterer du samtidig, at PayPal reserverer beløbet fra din konto (PayPal trækker beløbet fra din konto), men det hæves ikke af Moderno.dk før din ordre er afsendt.

Madrasgiganten.dk har ikke adgang til oplysninger omkring dit betalingskort, og alle betalinger foregår krypteret.

Du kan benytte følgende betalingskort:

Visa
Mastercard
Discover
American Express

eller betale med din PayPal konto.

Der tages ikke gebyr for betaling på Madrasgiganten.dk.

I tilfælde af tvivl eller ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice.

 

8. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for klageløsning
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby

www.forbrug.dk 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr


9. Generelle informationer

Firma informationer

Danberg
Danberg spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. 
ul. Św. Wincentego 10F/5, 61-003 Poznań; Poland
NIP: PL7822634160 
REG: 364829452 
KRS: 0000626503
SE 
SE number: 12 88 02 27

 

Postadresse
Danberg
Vallensbækvej 22B, 3.tv.
2605 Brøndby
Danmark
SE number: 12 88 02 27
Telefon: +45 4697 5041
E-mail: [email protected]


Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Danberg Sp. z o. o. sp. k. og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på madrasgiganten.dk er Danberg Sp. z o. o. sp. k. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på:  [email protected].

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her: Persondatapolitik